Aanders

Ik wil met mijn vijfde cd aangeven dat in het leven de meeste dingen ‘aanders’ verlopen dan je denkt. Maar het is niet ‘aanders’. Niemand is tegenwoordig hetzelfde. Iedereen leeft en is ‘aanders’ maar wil ook ‘aanders’ zijn. Als je ouder wordt zie je bovendien ook veel dingen ‘aanders’. Je moet immers een verleden hebben om te vergelijken. Dingen die gewoon waren toen je jong was worden nu als apart ervaren. Je gaat ze omarmen of ontvluchten. Op bepaalde leeftijd stoppen mensen met werken, krijgen ze een ‘aander’ dagritme, zien ze hun ouders langzaam uit het leven stappen, gaan 3 keer per jaar op vakantie in ’n aander land en overwinteren zelfs in Spanje, zien ze hun kinderen uit het huis vertrekken, worden opa en oma etc etc. Kortom alles blijft maar veranderen. Alles is en wordt steeds ‘aanders’ en we willen ook niet ‘aanders’.
Deze gedachten zijn terug te vinden in veel van de zelfgeschreven 16 liedjes die mijn vijfde CD sieren
Kortom deze 5e cd is en hiet Aanders. Het is niet ‘aanders’.

Voor reserveringen bel 0412-481062 of stuur een e-mail naar info@noudbongers.nl.

 

Terug naar de homepageBiografieReserveerCD1: Aachterum is 't kermisCD2: 't Brabants ketierkeCD3: Effe rustCD4: Zomar..!CD5: AandersCD6: DagdromeBekijk Noud's fotogallerijStuur een e-mail naar Noud
 

 

Bestel de CD Aanders

Aanders is te koop in bij bijna alle Music Stores in Brabant, maar u kunt deze cd ook via internet bestellen. Vul het onderstaande formulier volledig in en maak 17,50 over op rek.nr. 12.94.87.376 o.v.v. "Bestelling cd 5". Vermeld ook het adres waar de cd naar toe moet. Zo spoedig mogelijk zal dan deze cd naar u toegestuurd worden.

Naam
Adres
Woonplaats
Provincie
Telefoon
E-mail
Boodschap