't Brabants ketierke

Na de cd Aachterum is 't kermis verscheen in 1998 de cd "'t Brabants Ketierke". Ook deze cd was weer de cd van de week bij Omroep Brabant. De liedjes op deze cd zijn wat vlotter van tempo. Noud laat hierop duidelijk horen dat Brabantse muziek niet oubollig hoeft te zijn. De diversiteit van de nummers wordt onderstreept door het scala van akoestische instrumenten, die bij deze cd gebruikt zijn. De bekendste nummers zijn: 't Brabants ketierke, Ad de Laat, Kliko, Zotterdag en Brabant.

 

Voor reserveringen bel 0412-481062 of stuur een e-mail naar info@noudbongers.nl.

 

Terug naar de homepageBiografieReserveerCD1: Aachterum is 't kermisCD2: 't Brabants ketierkeCD3: Effe rustCD4: Zomar..!CD5: AandersCD6: DagdromeBekijk Noud's fotogallerijStuur een e-mail naar Noud
 

 

Bestel de CD 't Brabants ketierke'

't Brabants Ketierke is te koop in bij bijna alle Music Stores in Brabant, maar u kunt deze cd ook via internet bestellen. Vul het onderstaande formulier volledig in en maak 17,50 over op rek.nr. 12.94.87.376 o.v.v. "Bestelling cd 2". Vermeld ook het adres waar de cd naar toe moet. Zo spoedig mogelijk zal dan deze cd naar u toegestuurd worden.

Naam
Adres
Woonplaats
Provincie
Telefoon
E-mail
Boodschap